GoodBye


"Don't forget to smile" sa jag. "I'll try" svarade du. Jag slängde en slängkyss till dig och du gjorde likadant. Jag började gå uppför garageuppfarten, du hoppade in i bilen. När jag var framme vid grinden vände jag mig om och vi vinkade till varandra. Du körde iväg, jag stängde grinden, gick upp för trapporna, gick de få stegen till dörren för att låsa upp den.


Det var vårat farväl, det var slutet, eller är det en början? Början på något nytt? En ny fas i vårat liv? Jag vet inte, det jag vet just nu är att detta suger, big time.  


"Yeah, but we always knew this didn't we?" Men det vi inte visste var att det skulle bli såhär svårt.

Uppdatering?

Hejsan hoppsan allihopa. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, finns så mycket att säga och jag kommer säkerligen att glömma hälften. Ni som betyder något för mig ha koll på det mesta iaf och det känns skönt. Jag och flickorna diskuterade det igår, genom att åka hit sorterade vi bland våra vänner, vi tog en sil och skiljde de dåliga från de bra. Och ärligt talat, det känns så jäkla skönt att ha det gjort!


Som en del utav er reda vet är jag numera inne i rematch. Det betyder att jag väntar på att få en ny familj. Så vi får se vad som händer.. Jag får vara kvar i min nuvarande familj tills de hittar en ny au pair eller tills jag hittar en ny familj, vad som nu kommer hända först återstå att se..


Annars leker livet på ganska bra, eller detta med rematch finns ju hela tiden i tankarna.. Och sedan att livet som jag har levt det sedan jag kom hit är slut, det är slut, bara sådär, det är Ö-V-E-R. S åker till västkusten på onsdag sedan kommer hon tillbaka om 3v, (jag vet inte om jag är kvar då), hon är här i 2dagar innan hon flyger hem till Tyskland. Min andra kompis, S, flyger till Florida med C (som jag inte förstå mig på, hans beteende är så, jag vet inte. Finner inga ord) men iaf, de flyger till Florida nästa vecka och så är de där i 1v. Efter det flyttar S till Boston, så hon kommer inte hem hit mer. Så livet är liksom Ö-V-E-R! Men jag hoppas som sagt på att jag får en ny familj snart, (som bor på rätt plats i landet tack) så att jag kan fortsätta leva livet=) Jag är inte redo för Sverige än, jag är ledsen, men jag är verkligen inte det.


Vad har mer hänt? Jo, just det ja! Jag är fri som en fågel! Read my lips: FREE AS A BIRD!! And I like it! Helgen då det tog slut mellan mig och R var jag överlycklig, ärligt talat, jag var ÖVERLYCKLIG. Jag kände mig fri som en fågel, jag kände att hela världen låg och väntade på mig, väntade på Sabina. Sedan kom väl verkligheten ikapp mig men nu är jag på topp igen!


Det är så mycket mer som har hänt men det är för mycket detaljer att skriva ner. Ni som vet ni vet och det är ni som vet som betyder något.


Och så får jag väl ta och be om ursäkt för min DÅLIGA svenska. När min andra hälft var på besök fick jag höra det ett x antal gånger men hon i sin tur fick höra att hon var dålig på engelska. Vi kom helt enkelt fram till att vi båda pratade svengelska, fast åt olika håll, hon pratade svengelska när hon pratade engelska och jag pratade svengelska när jag pratade svenska. Helt otroligt.


Nu är sommaren snart över, bara så ni vet. Jag ska passa till och njuta in i sista sekund! I helgen ska jag till poolen, helst både lördag och söndag, få se om det blir så. Hmm, sen får vi se när jag återvänder till Sverige, kan ju bli snart, man vet ju aldrig..


Over and out.


RSS 2.0