Uppdatering:


Det är fredag och jag sitter och halvsover. Är överlycklig över att det äntligen är fredag förresten! WOHO!! :) Imorgon ska jag ner till the Cape och umgås med min kära vän. Vi ska äta lunch på mc donalds bestämde vi (jag är besatt av mc donalds för tillfället. Eller det har jag varit ganska länge!) Sen får vi se vad vi hittar på. Kanske drar vi till L, en ny au pair från sydafrika som bor längre ner på Cape Cod. Henne måste jag ju bli vän med så jag kan bo hos henne i sommar! Sommar och Cape Cod, kan ni tänka er? JA TACK!

Annars slappar jag mest ikväll, mitt favoritprogram var inställt ikväll pga basket, jippie! Eller inte! Så vi kollade på när A föddes istället, inte så äckligt faktiskt. Hon var en söt liten bebis en gång i tiden:) Lite svårt för mig att inse bara, att stora flickan har varit så liten...


Jag håller på att lösa allas problem med, pengaproblemt är löst. Även familjeproblemet håller på att ordna upp sig! Sabina är på topp med sina råd! Haha:P Och så är jag lite bitchig med för annars lyssnar ju inte folk vad fan! Får ju ta i med hårdhandskarna! Sen har jag och min hostmamma även fixat lite extra jobb till B, så det börjar äntligen ljusna för flickan min! :) Ska jag bara se till att hitta en kärlek till henne med sedan är mitt jobb slutfört! Inte för att det är så lätt men ändå! Sen skulle jag helst av allt vilja stoppa min väns bröllop, jag vill inte att hon ska gifta sig. Det är en disaster waiting to happen. Bokstavligt talat. Jag försöker få henne att inse men jag vet inte om jag försöker tillräckligt mycket. Jag vet inte, det känns som om jag får sitta och vänta på att katatstrofen inträffar och sedan ta hand om alla bitar och puzzla ihop puzzlet igen.

Jag jobbade kväll igår och det slog mig efter jag hade nattat barnen att A frågade inte när hennes föräldrar skulle komma hem. Hon brukade alltid göra det innan men nu har hon inte frågat på ett tag. Hon känner väl sig tillräckligt säker med endast mig hemma nu antar jag. Hon vaknade gråtandes häromdagen förresten. Hon hade haft en mardröm om mig sa hon och idag vaknade C halvgråtandes. Han hade drömt att A hade ritat en ledsen smiley på hans chart. Han och hans jäkla smileysar alltså! Jeez! (Jeez är mitt nya ord förresten)

För er som inte vet: Jag är sökt in till högskolan nu! Jag, Sabina, klurade ut allt själv och gjorde det helt utan någon hjälp och ni skulle ha sett mitt ansikte efteråt! Så nu får vi se vart fasen jag hamnar och vad fasen jag gör med mitt liv.

Nu ska jag sova! Och kanske äta något innan? Alltså jag är lustig! Jag skyller på pms!

Sov gott!

Avslutar med lite bilder från St Patrick's day och the prudential center:
      


Happy St Patrick's Day!


This is a friendly reminder so you guys don't forget to wear green today! Because if you do, drunk people are going to come and pinch you! SO WEAR GREEN!! Just like me:)  

Happy St Patrick's Day! And don't forget to have fun and get wasted (when you are done working of course!)


Jag återkommer med en uppdatering om mitt liv när jag är klar med att reda upp alla andras. Det är pengaproblem, kärleksproblem, viktproblem och familjeproblem hit och dit. I'm busy at the moment! Sen pluggar jag för tillfället, uppenbarligen ganska mycket eftersom jag har fått ett nytt smeknamn "Miss Homework". Men jaja, i Maj är kursen över, WOHO!  Då är det även varmare ute så då kan jag njuta ordentligt!


Ifall ni vill veta något om mitt liv så får ni skicka ett mail eller skriva till mig på facebook. Det är nämligen där jag spenderar all min tid numera! Jag ÄLSKAR facebook!


See ya,


RSS 2.0