Bröstcancer

http://www.youtube.com/watch?v=hKxoCxalyWw

Om du klickar på länken kommer du att få se en video med två super-duper braiga dansare! Jag diggar dem stenhårt! :)

Dansen handlar om bröstcancer. Denna eviga, egiva kampen mot sjukdomen. Koreografen's vän är själv drappad utav bröstcancer och Tyce Diorio (koreografen) ville utrycka sina känslor. Dansen är helt fantatiskt och jag gråter och gråter och gråter! Det är helt sjukt hur mycket inblick man får i det hela, alla svåra dagar då vänner och familj behövs som bäst. Då den cancersjuka är som sjukast och behöver någon att lägga all sin last på. Vänner och bekanta som alltid behöver vara så förbannat starka.



Bästa delen utav dansen tycker jag själv är då tjejen ger upp, hon ger verkligen upp! Hon hoppar och bryr sig inte om fallet, hon vill ner på botten, hon har gett upp. Men då är han där med sina starka armar och ger henne ny energi och kampen fortsätter.



Bröstcancer, cancer överhuvudtaget, är viktigt att prata om. Att förstå sig på så att man bättre kan stötta drappade. Alla känner vi någon som har drappats av denna hemska sjukdom.



Dansen säger mer än ord någonin har lyckats göra och alla satt vi och grät då Melissa och Ade hade dansat klart. Klippet kommer från "So you think you can dance". Det är bara att titta och, gråta!


Kommentarer
Postat av: EM

HEEEJ.. När är det du kommer hem? Det var ju i augusti.. Såå man vet när man får krama dig..

pusspusss

2009-08-06 @ 10:47:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0