It's written all over your face, girl




Vad är det egentligen som står skrivet i ansiktet på henne? Vad betyder alla rynkor? Har alla rynkor sin egna historia att berätta? Har varje rynka sitt individuella ursprung? Det sägs att om en människa tänker för mycket resulterar detta i en rynka, är detta sant? Herregud vad hon måste ha tänkt då. Eller är det helt enkelt så att varje rynka i ansiktet egentligen är ett ärr?...

 

Kan det helt enkelt vara så att varje rynka är resultatet utav en ”kärlekshistoria”? Han påstod att hon var vacker. Han påstod att hon var snäll. Han påstod att hon var den underbaraste människan som fanns. Han påstod att hon var Hans allt. Han påstod att hon var ful. Han påstod att hon var korkad. Han påstod att hon var den mest groteska människan på hela jorden. Han påstod att Han var det bästa som någonsin hade hänt henne. Han påstod att Han älskade henne. Han påstod att Han kunde hjälpa henne, Han påstod att hon kunde bli vacker igen. Han påstod så förbaskat mycket.

 

Rynkorna växte fram, en för varje negativt påstående hon fick av Honom. Han försvann från detta jordeliv enbart för att hennes bror förstod vad Han gjorde med henne. Rynkorna finns dock kvar och de kallas rynkor enbart för att hon försöker glömma, glömma det som en gång var hennes liv.


Kommentarer
Postat av: Anonym

:O :O :O Vilken text! Shit!

2010-12-05 @ 14:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0